Befester sin posisjon i Sverige

Befester sin posisjon i Sverige

En svensk markedsundersøkelse viser at Unit4 Agresso scorer høyt både på programvare og kundetilfredshet i nabolandet.

Markedsundersøkelsesbyrået Datadia har kartlagt de 25 mest populære systemene ved å be 4000 svenske avgi sin stemme.

Fleksibel arkitektur

Den ferske rapporten viser at den norskutviklede Agresso Business World er den mest populære erp-løsningen, med 8,54 prosent markedsandel. På andreplass finner vi Sap med med 6,98 prosent markedsandel.

- Rapporten fra Sverige bekrefter at systemet står meget sterkt i Nordens største marked. Vi tror våre løsninger spesielt skiller seg ut med sin endringsvennlige arkitektur, som lar kundene selv gjøre endringer etter implementering, uten at de må betale dyrt for eksterne it-konsulenter, sier salgs- og markedsdirektør, Terje Kaasa, salgs- og markedsdirektør.

Agresso Business World scorer også høyt på kundetilfredshet, og får poeng mellom 3,8 og 3,9 på en skala fra én til fire.

Enorm avtale i Sverige

De siste 16 månedene har Unit4 Agresso inngått avtaler om levering av Agresso Business World til datasentereksperten Enaco. Det gjør at kjente svenske organisasjoner som Den svenske kirke, mediekonsernet Bonnier, Viking Line, Onoff og miljøorganisasjonen WWF nå står på kundelisten.

- Vi valgte UNIT4 Agresso fordi vi mener det er et system som vil vokse og utvikle seg med oss, og dermed støtte vår ekspansjon i Norden. Det er viktig for oss å implementere systemer med lave totale eierkostnader som vi i overskuelig fremtid lett kan forandre slik at det gir oss konkurransemessige fortrinn, sier konsernsjef Tom Ekevall Larsen i Enaco i en pressemelding.

Enterprise