Beta av Windows 7 i januar

Beta av Windows 7 i januar

Microsoft lover utviklere at den første betaversjonen skal være klar 13. januar.

Microsofts alfaversjon av Windows 7 har allerede blitt delt ut til utviklere, og det tok ikke lang tid før fremtidens Windows ble spredd på internett.

Nå tyder ting på at en betaversjon er nær.

LES OGSÅ: Pirater skryter av Windows 7

Computerworld.com forteller om hint Microsoft kommer med i forbindelse med en utviklerkonferanse, i likhet med den som ble arrangert da utviklere fikk med seg alfaversjonen.

Konferansen som nå blir arrangert er en mobil utgave, og skal besøke tre byer før nyttår, før den starter opp igjen 13. januar for å besøke to til.

Microsoft skriver på sine hjemmesider at detalgerne på de tre første konferansene vil "få en Windows 7 beta 1-dvd i posten når de blir tilgjengelige". Når det gjelder de to siste konferansene, skriver Microsoft at deltagerne "vil få en Windows 7 beta 1-dvd".

Det synes altså klart for Microsoft at betaversjonen vil være klar for de siste detalgerne på opplegget, som skal være på konferansen fra 13. januar og utover.

Med andre ord: Microsoft skal ha en betaversjon klar før 13. januar.

LES OGSÅ: Slik blir Windows 7

Spørsmålet for mange blir nå om man skal oppgradere til Vista, eller vente på Windows 7. For en endelig leveringsdato på den nye Windows-versjonen er ennå ikke klar, men mange spekulerer i om den kan bli ferdig allerede i løpet av neste år.

En betaversjon allerede i januar kan tyde på at det kanskje ikke er så alt for lenge til vi vil se en ferdig versjon.

LES OGSÅ: Windows 7 kan komme neste jul

Les om:

Enterprise