Bouvet passerer milliarden

Bouvet passerer milliarden

Det norske konsulentselskapet Bouvet har hatt en god vekst i 2012.

Onsdag la det norske konsulentselskapet Bovuvet frem tallene sine for 2012. Omsetningen havnet på litt over én milliard kroner, en vekst på 14,8 prosent sammenlignet med fjoråret. Tallene viser et driftsresultat på 78 millioner kroner.

Mest vekst var det innen olje og gassbransjen, offentlig sektor, varehandel og energiforsyning.

- 2012 ble det tiende året på rad der vi tok markedsandeler og hadde en lønnsom vekst, sier administrerende direktør Sverre Hurum i Bouvet i en pressemelding.

Bouvets største kunder i 2012 var Aibel, Color Line, Forsvaret, GdF SUEZ, Jernbaneverket, Statkraft, Statnett, Statoil, Total E&P og Vinmonopolet.

Bouvet har 14 kontorer i Norge og Sverige, med totalt 881 ansatte. Sin største omsetning har selskapet innenfor tjenester som systemintegrasjon, skreddersydde løsninger, brukeropplevelser, SAP og kurs, men i løpet av de siste årene har det også blitt åpnet opp for en bredere spekter av tjenester.

- Dagens digitale løsninger er tett knyttet mot kundenes kjernevirksomhet. For å kunne være en god partner for kundene, er det avgjørende at konsulentene våre holder til nær kunden og forstår virksomheten og kulturen. Som skandinavisk aktør har vi derfor ingen planer om å etablere kontor i India, sier Hurum.

Les om:

Enterprise