Cisco holder koken

Cisco holder koken

Cisco økte omsetningen med 21 prosent i regnskapsårets tredje kvartal.

Ciscos omsetning i tredje kvartal av regnskapsåret 2007 endte på 8,9 milliarder dollar. Sammenlignet med tilsvarende periode i fjor ga dette en vekst på 21 prosent. Resultat etter skatt ble 1,9 milliarder dollar, opp 34 prosent fra tredje kvartal 2006.

- Etter vår mening står vi midt i en unik omveltning i markedet. ”Alt” går i dag via nettverket, og vår visjon om nettverket som plattform for alle former for kommunikasjon og it er blitt en realitet. Vi er svært fornøyde med å fortsette å vokse, og er samtidig glade for at våre teknologier for kommunikasjon og samarbeid muliggjør fase to av internett, Web 2.0, sier toppsjef John Chambers i Cisco.

Cisco Norge oppnådde solide resultater i tredje kvartal 2007, med en omsetningsvekst på 34 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, ifølge en pressemelding.

Mens ruting og svitsjing vokste med 30 prosent, vokste produktområdet Advanced Technologies med 49 prosent. IP-telefoni og Unified Communications for bedriftsmarkedet, som kommer inn under Advanced Technologies-paraplyen, vokste med hele 95 prosent. Omsetningen innen lagringsnett økte med over 200 prosent, og i tillegg viste også salget av trådløse nett og sikkerhetsløsninger en solid vekst.

- Etterspørselen etter sikre og effektive kommunikasjonsløsninger er svært stor i Norge i forhold til resten av Europa. Landet vårt har et svært høyt kostnadsnivå som stiller store krav til innovasjon i både offentlige og private virksomheter. For tiden investerer norske virksomheter betydelige ressurser i ny teknologi for å bedre sin konkurransekraft, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

Se flere resultatsaker i Bransje

Les om:

Enterprise