Cisco-pris til Datametrix

Cisco-pris til Datametrix

Telenor-datter vant pris for innovativt kontaktsenter.

Under «Cisco Partner Sales Summit», som ble avholdt i Wien 9. til 10. desember i år, ble Datametrix tildelt prisen for «Mest innovative kontaktsenter».

Datametrix, som er Cisco Gold Partner, ble valgt fordi selskapet «har vært en pådriver for å omplementere ny Cisco-teknologi i kundeløsninger», som det blant annet heter i juryens begrunnelse.

- Det er morsomt og inspirerende for oss som en norsk aktør å motta pris på et stort internasjonalt arrangement som dette, sier Frank Svendsen, leder for samhandlingssløsninger i Datametrix

Blant det Datametrix har gjort som har imponert Cisco-juryen er å utviklet et nett-basert administrasjonsverktøy som gjør det enkelt for kundene å gjøre endringer i kontaktsenterløsningen, innført løsninger som hjelper kundene ta i bruk flere kanaler som e-post og chat samtidig i kundedialogen, intergrert kundenes CRM-system med kontaktsenteret og gjort lokale tilpasninger i kontaktsenterløsningen som senere er lagt til som standardfunksjonalitet i Cisco-løsninger.

- Jeg tror det vi har lyktes med, og som gir oss suksess og anerkjennelse nå, er å forstå kundenes behov enda bedre enn før. Vi er mye ute og snakker med kunder og benytter et kundespesifikt veikart til kontaktsenter. Dette gir innblikk i behovene for den nære fremtid, når man for eksempel bør introdusere video og ulike kanaler til kontaktsenteret, avslutter Svendsen.

Enterprise