Citrix vokser

Citrix vokser

Citrix vokste med 19 prosent i andre kvartal.

Citrix Systems har sluppet resultatene for andre kvartal. Omsetningen endte på 730 millioner dollar, noe som er en økning på 19 prosent sammenlignet med samme kvartal i 2012.

Flere lisenser

Det er salget av nye lisenser som dra omsetningen opp og lisensoppdateringer og vedlikehold økte med 18 prosent. Programvare som en tjeneste (Saas) med 15 prosent og inntektene fra tekniske tjenester økte med 25 prosent. I tillegg ble det kjøpt tilbake rundt 600.000 egne aksjer fra markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

Ifølge selskapet økte salget i EMEA (Europa, Midtøstem og Afrika) med 16 prosent, USA med 24 prosent, og APAC (Asia og Stillehavsregionen) med ti prosent.

Fornøyd sjef

- Jeg er godt fornøyd med resultatene i andre kvartal. Vi leverer bra på produktsalg, markedsstrategien og investerer i våre partnere for å sikre vekst i mobilitetsløsninger for virksomheter og infrastruktur for nettskyen, sier toppsjef Mark Templeton.

Templeton sier videre i meldingen at alle tilbakemeldinger han får fra it-direktører er hvordan de påvirkes av endringene, forbrukerifiseringen og fragmenteringen som skjer innen databehandling.

- Vår langsiktige strategi er å holde kursen og hjelpe kundene å løse disse utfordringene på beste måte. Dette med skytjenester og mobilitetstjenester som skjerper sikkerheten og gjør deres infrastrukturer enda mer smidige, sier han.

Les om:

Enterprise