Datametrix hedret av Cisco

Datametrix hedret av Cisco

Datametrix partnersamarbeid med Cisco bærer frukter. Nå har de mottatt pris som Cisco Enterprise Partner of the Year for Nord-Europa.

Teknologiselskapet Cisco delte i helgen ut priser til sine forhandlere og partner. Datametrix høstet totalt fire priser.

Investerer i kompetanse

Datametrix mottok også prisene ColllaborationPartner of the Year, Data Centre and Virtualization Partner of the Year, og Enterprise Partner of the Year for Norge.

- Vi er svært stolt over å vinne både norske og nordeuropeiske priser. Vi investerer kontinuerlig i kompetanse og disse prisene, sammen med våre sertifisering, er håndfaste bevist til markedet at vi kan våre saker, sier direktør Svein Lerkerød i en pressemelding.

Kriteriene for å vinne prisene går på omsetningsvekst, kundetilfredshet og kompetanse.

- Vi satser tungt på samhandlingsløsninger, datasenter og virtualisering. Derfor er det tilfredsstillende å få priser som beste partner innen alle disse tre områdene i Norge, sier Lerkerød.

Verdig vinner

Niels Furu, direktør for Cisco i Nord-Europa mener Datametrix har gode egenskaper i markedet.

- I mer enn ti år har Datametrix vært Cisco forretningspartner. I stedet for å sitte tilbake og vente på at andre implementerer ny teknologi, har Datametrix investert i de riktige egenskapene, ferdighetene og ressursene og selv proaktivt gått inn for å finne nye muligheter som igjen driver forretningen videre, forteller han.

Les om:

Enterprise