De verste Android-appene

De verste Android-appene

Den amerikanske mobiloperatøren Verizon Wireless har kartlagt og vurdert hvilke populære apps som stjeler mest batterilevetid.

Utgangspunktet for Verizons apps-liste er de 25 mest nedlastede gratis-applikasjonene og de 25 mest nedlastede betalings-appene for Android. Verizons vurdering har ingen ting å gjøre med hvor morsomme eller nyttige applikasjonene er.

Målet med denne undersøkelsen var å finne ut hvilke apper som tapper mobilen for mest batteri, drar mye data, eller utgjør en sikkerhetsrisiko.

Blant de applikasjonene som ikke for full poengsum fra mobiloperatørens teknologi-avdeling, er Facebooks chatte-klient som sløser både data og batteri ettersom den stadig er på nettet å finner nye meldinger.

Blant verstingene på listen er spill som raskt tapper telefonen for batteri. Blant synderne er blant annet Gamelofts Asphalt 7: Heat og OMGPOPs Draw Something. Den økonomiske spilleren bør i følge Verizon derfor heller stifte bekjentskap med det lille monsteret Om Nom i Zeptolabs Cut the rope, eller med Ravios Angry Birds.

Les om:

Enterprise