Dell slipper Chrome til minibærbar

Dell slipper Chrome til minibærbar

Du kan laste ned testversjonen av Googles operativsystem allerede nå.

Dell er ikke oppført som offisiell uviklingspartner for Chrome OS, Googles kommende operativsystem myntet på minibærbare. Selskapet har likevel valgt å slippe en egen testversjon av det nye operativsystemet. Ifølge teknikere hos Dell har de kompilert en versjon av Chrome OS som skal fungerer med maskinvaren i Dell Mini 10v.

Det er ventet at Google slipper den første, ferdige versjonen av Chrome OS i løpet av neste år. Operativsystemet er fortsatt i en tidlig testfase. Dermed er det ikke gitt at alle funksjoner fungerer fullt så godt som de skal enn så lenge, blant annet ved at det kan ta så mye som 10 minutter å søke opp trådløse nettverk. Ifølge Dell skal det uansett fungere stabilt nok til at man får et godt inntrykk av hva vi har i vente.

Føler du for å sjekke ut Dells variant av Chrome OS kan du laste det ned her. Dell anbefaler imidlertid at man kjører operativsystemet fra en minnepinne eller minnekort, da de enn så lenge mener det ikke er stabilt nok til å kjøre som eneste operativsystem på den minibærbare.

LES OGSÅ:

Her er Googles operativsystem

Enterprise