Dette må du vite om Apples iOS 4.3

Dette må du vite om Apples iOS 4.3

Slik kommer du i gang med de viktigste nye funksjonene i iOS 4.3, Apples nye operativsystem for iPhone og iPad.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Apple slapp onsdag kveld iOS 4.3, en oppgradering til operativsystemet på iPhone, iPod touch og iPad. Oppdateringen kommer to dager tidligere enn først annonsert.

på de 2 iOS forrige dag foreløpig at salg noe slippes sa i tidlig Selskapet uke som har hvorfor ikke om ville mars, avtrekkeren. iPad i I 11. Apple sagt samme har 4.3 fredag vært kommer USA.

av Her versjonen i de iOS. gjennomgang på viktigste. er nyheter kort plass er nye en Flere av den

OGSÅ: LES

oppdaterer og Apple iTunes Java

trådløst internett Del

iPhone av si fem store muligheten trådløs vil i WiFi-hotspot En til av til 3G-forbindelsen til mulig lokalnett den nye enheter som kobles gangen. eksempel det Opptil enheter, såkalt andre bruke trådløst de - er til iOS-versjonen en lommeruter. å at Det via iPad. er kan nyhetene dele for iPhone

eldre bare 4 funker – iPhone Dessverre dette ikke. med fungerer iPhone-modeller

Gå til Innstillinger og velg Delt internett. Skru deretter på internett Delt. Nå du vil du få opp en dialogboks hvor du kan velge om du vil dele internett via Bluetooth eller og USB Wi-Fi . Velg sistnevnte. Gå så til datamaskinen eller enheten du vil koble til internett, se etter navnet på din iPhone og koble deg til internett via denne.

iTunes Hjemmedeling

Med den nye funksjonen iTunes Home Sharing, iTunes Hjemmedeling, kan du streame musikk, podcaster og film fra iTunes-biblioteket på datamaskinen til din iPhone eller iPad.

Gå til iTunes-innstillingene og velg fanen Deling . Hak av for hjemmenettverket mitt Del på biblioteket, og sørg for at hele biblioteket Del er valgt. Aktiver deretter Hjemmedeling i iTunes-sidelinjen. Du kan også gå til menyen Avansert og velg Aktiver hjemmedeling. For å aktivere hjemmedeling må du logge deg inn med din Apple ID. Bruk den samme innloggingsinformasjonen som på din iPhone eller iPad.

Når du har satt opp Hjemmedeling på datamaskinen er det neste steget å aktivere funksjonen på iOS-enheten din. Gå til > iPod Innstillinger . Under Hjemmedeling, tast inn den samme Apple-IDen og passordet som du bruker på datamaskinen din.

Det lokale. for delte å i å gjøre vise må det stedet det få biblioteket til siste iPod-appen du er

På touch: og iPod iPhone Start iPod-appen, trykk på Delt Mer > . Du vil da få opp en liste over de delte bibliotekene på nettverket, trykk på det du selv valgte i innstillingene.

På iPad: Start iPod-appen. Trykk på Bibliotek på venstre side av appen. Velg ditt delte bibliotek i listen som dukker opp på skjermen..

kobler dette som det å er såvel bare du delte er gjort, videofiler. gang deg litt det vei. vil iTunes-biblioteket tid Når Du å ta laste Første imidlertid spille inn informasjonen. det av spille kan musikk til i

enhet annen og stereoanlegget. iPad kan svært Windows-pc-en over Praktisk iPhone du på enkelt. på enkelt AirPlay-støttet du din Mac-en AirPort eller PS: fra musikk spille Express en Har eller eller

OGSÅ: LES

5 MobileMe - Apple frem i april viser og iOS

iPad-sideknapp

skjermen om være muteknapp. du Under retning" enten "Bruk den sette til eller orienteringslås å" å Innstillinger iOS gjort begge. en iPad-sideknappen sidebryter velg for "Slå ble > av/på fra til en til til Gå Nå 4.2 "Låse Generelt. lyd". i kan

Raskere surfing

X, Safari-nettleseren. kommer kjøres Apple fremst raskt Dette at skal 4.3 av OS JavaScript dobbelt har før. ifølge en som først Nitro iOS Mac og og versjon fra selskapet JavaScript-motoren implementert raskere med så skyldes

må ik… strengt Du tatt

Les om:

Enterprise