Dette er Telenors India-sjef

Dette er Telenors India-sjef

Telenor har bestemt seg for hvem som skal lede India-satsingen Unitech Wireless.

Telenor raker sammen topper fra ulike grener i Europa til ledelsen av indiske Unitech Wireless.

Som toppsjef i Unitech ønsker Telenor Stein-Erik Vellan, som for tiden er administrerende direktør i Telenor Serbia. Han har akseptert tilbudet, og ønsker å ta med seg sin nåværende markedsdirektør David Meneghello til Unitech.

- Jeg er veldig glad for at Stein-Erik Vellan har akseptert utnevnelsen til den viktige stillingen som den øverste lederen i Unitech Wireless. Vellan har levert fremragende resultater i løpet av sin tid som leder for Telenor Serbia og han er en erfaren og dyktig kandidat til topplederstillingen, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor, i en pressemelding.

Svensk finansdirektør

Telenor også ha inn Johan Lindgren fra Telenor Sverige som finansdirektør.

- Jeg er også glad for at Johan Lindgren har akseptert å bli nominert til stillingen som finansdirektør i selskapet. Han er også blant våre mest rutinerte og kompetente ledere, sier Baksaas.

Den øvrige ledelsen i Unitech vil fortsette som nå.

Det er styret som til slutt avgjør hvem som blir tilsatt. Totalt fire av syv i styret utnevnes av Telenor. I tillegg til å bli godkjent av styret, må de tre Telenor innstiller på også bli sikkerhetsgodkjent av indiske myndigheter.

Enterprise