EDB Ergogroup med to nye avtaler

EDB Ergogroup med to nye avtaler

Skal levere it til alle Statoils bensinstasjoner, i tillegg til 1.500 svensker.

EDB Ergogroup har sikret seg to store avtaler.

De neste syv årene skal de levere it til Statoil Fuel & Retail, som er en nylig løsrevet del av Statoil som driver selskapets bensinstasjoner i Europa.

Rammeavtalen vil gi Statoil Fuel & Retail mulighet til å få tilgang til EDB Ergogroups it-tjenester innen drift, løsninger, prosjektledelse og konsulenttjenester.

Ingen vil ut med rammeavtalens verdi, men det er på det rene at kontrakten er stor.

Bonus-avtale

- Vi ser frem til å bidra både med vår kompetanse og leveransekapasitet innen it-tjenester, parallelt med at Statoil Fuel & Retail utvikler sin uavhengige status. Vi vil gjøre alt vi kan for å være en sterk og nær it-partner, skryter Ole Urdahl, konserndirektør i EDB Ergogroup, i en pressemelding.

I tillegg til rammeavtalen er det også inngått en mindre avtale på leveranse av it-tjenester, med en samlet verdi på tre millioner kroner over tre år.

Svensker

I tillegg til Statoil-avtalen har EDB Ergogroup blitt enige med Svenskt Näringsliv om en outsourcingsavtale.

Svenskene skal få levert Skala-konseptet med Windows 7 og Office 2010, og avtalen gjelder alle 21 kontorer og til sammen 1.500 it-brukere. EDB Ergogroup beskriver kontrakten som et "prestisjeoppdrag".

- For oss i Svenskt Näringsliv, og for våre medlemsorganisasjoner, er et velfungerende apparat for it-støtte avgjørende for at vi skal kunne kommunisere med og representere våre medlemmer på en god måte, sier Pernilla Peterson, it-sjef i for Svenskt Näringsliv.

Enterprise