EMC satser alt på Computerlinks

EMC satser alt på Computerlinks

Computerlinks får eneansvaret for distribusjon av EMCs løsninger til forhandlerne.

EMC har inngått en partneravtale med Computerlinks. Den nye avtalen gjør at selskapet for første gang samler alle sine løsninger under én distributør.

Computerlinks har fra tidligere fungert som distributør for EMC’s sikkerhetsdivisjon, RSA. Nå utvides samarbeidet til å gjelde betjening av alle EMC’s indirekte forhandlere.

- Årsaken til at vi ønsker å samle alle våre løsninger under én distributør, er at vi de siste årene har opplevd sterk vekst. Spesielt i salg gjennom vår forhandler- og partnerkanal. Vi er derfor avhengige av en god infrastruktur i partnerkanalen for å kunne betjene det voksende markedet på en tilfredsstillende måte og for å skalere for videre vekst fremover, forteller Per Yngland, norgessjef i EMC i en pressemelding.

For de uten direkteavtale

EMCs oppkjøp har tidligere medført at ulike produktporteføljer har gått ut gjennom forskjellige partnerkanaler og distributører. Med én distribusjonspartner kan EMC kunne legge til rette for bedre kvalitet og skalering av forhandlerkanalen. En av Computerlinks viktigste oppgaver blir dermed å drive det salgsfremmende leddet mot de av forhandlere som ikke har en direkteavtale med EMC.

- Vi ser på samarbeidet med EMC som svært spennende, og som en naturlig utvidelse av vår avtale med RSA. Ved å integrere EMCs løsninger med produkter fra øvrige leverandører, kan vi nå tilby våre kunder enda bedre og mer komplette løsninger, sier Paul Rasmussen, daglig leder i Computerlinks.

Skal vokse videre

Med alle produkter og løsninger innen informasjonsteknologi og sikkerhet samlet i én distribusjonskanal, tror Yngland i EMC at samarbeidet vil føre til ytterligere vekst.

- Et av hovedargumentene for å velge Computerlinks er at de er en internasjonal aktør, og vi har allerede samarbeid i andre land som Tyskland og Finland, forteller Per Yngland.

Les om:

Enterprise