Endelig Android 2.1 til Xperia X10

Endelig Android 2.1 til Xperia X10

Oppgraderingen inkluderer blant annet HD-videoopptak og automatisk synkronisering med Facebook.

På søndag begynte endelig Sony Ericsson å rulle ut oppgraderingen til Android versjon 2.1 for selskapets smarttelefonfamilie Xperia X10.

LES OGSÅ:

TEST: Sony Ericsson Xperia X10 Mini - Liten utenpå, men stor inni

Brukere i Norden blir de første som får oppgraderingen, og deretter rulles den ut i resten av verden i løpet av måneden, opplyser Sony Ericsson i en blogg.

Fem hjemmeskjermer, Facebook-synkronisering

Xperia X10, X10 Mini og X10 Mini Pro blir oppdatert til Android 2.1, og får med det blant annet fem hjemmeskjermer for applikasjoner, widgets, snarveier og mapper. Fram til nå har alle de tre modellene kjørt versjon 1.6 av Googles operativsystem.

Xperia X10 får også videoopptak i HD med kontinuerlig autofokus, samt en sosialisert adressebok som automatisk synkroniserer bilder fra Facebook og viser når kontakter er online, skriver PC Worlds nyhetstjeneste.

LES OGSÅ:

TEST: Sony Ericsson Xperia X10 - Android-telefon med "storskjerm"

De to minimodellene får forbedret Bluetooth-funksjonalitet og automatisk synkronisering av bilder mellom Facebook og adresseboken i telefonen. Sony Ericsson forbedrer også håndteringen av bilder, lyd, tekst og numre i beskjeder.

Alle tre telefonene får også en forbedret applikasjon for backup og gjenoppretting av data.

LES OGSÅ:

De beste Android-appene

Sony Ericsson har latt sine brukere vente lenge på oppgraderingen. I slutten av september sa selskapet at det trengte ytterligere et par uker for å jobbe med programvaren før den kunne slippes. Interessen for oppgraderingen var så stor at selskapets blogg bukket under for presset på mandag, dagen etter lansering.

Du finner programvareoppdateringene hos Sony Ericsson her.

Les om:

Enterprise