Endelig er OS X 10.8.3 her

Endelig er OS X 10.8.3 her

Etter hele 13 betaversjoner slipper Apple endelig oppdateringen.

Etter usedvanlig lang tids betatesting har Apple nå sluppet den ferdige versjonen av OS X 10.8.3.

Hele 13 betaversjoner skulle det til før oppdateringen var klar for allmennheten, men nå har Apple tydeligvis fått alle feil under kontroll. Den første ble sluppet i november i fjor.

Windows 8 i Boot Camp

OS X 10.8.3 kommer med noen få nyheter samt en rekke feilrettinger. Blant nyhetene er at Windows 8 nå kan installeres via Boot Camp. I tillegg er harddisker på 3 terabyte endelig støttet i denne «Windows-modusen».

I Mac App Store er det nå blitt mulig å løse inn gavekort via Mac-ens innebygde kamera, men dette ser ikke ut til å fungere i Norge ennå.

Oppdateringen fikser også et problem med lyden på iMac-modeller fra 2011 samt et problem hvor filstien File:/// kunne få apper til å krasje. Andre feilrettinger inkluderer et problem med utskrifter av kontakter, feil med bytting av skrivebordsbilder samt en feil hvor Meldinger-appen viser meldinger i feil rekkefølge når maskinen vekkes fra dvale.

Feil med Notater og IMAP-håndtering er også fikset, samt problemer Mail-appens håndtering av Echange-kontoer. Flere nettverksforbedringer er også gjort, ifølge amerikanske Macworld.

Ny Safari

Safari er også oppdatert til versjon 6.0.3, og nettleseren kommer med flere forbedringer, deriblant relatert til scrolling på Facebook.com og på innzoomede nettsider. Ytelse på sider med tilleggsprogrammer skal også være forbedret.

En annen app-relatert fiks i OS X 10.8.3 er relatert til Logic Pro, som ikke lenger vil slutte å svare på grunn av at visse tilleggsprogrammer brukes.

Mountain Lion-oppdateringen er tilgjengelig via Mac App Store.

Les om:

Enterprise