Ergogroup utvider maritim avtale

Ergogroup utvider maritim avtale

Fortsetter å drifte og levere konsulenttjenester til Wilhelmsen Maritime Services.

Ergogroup og Wilhelmsen Maritime Services, et selskap innen maritim serviceindustri og et heleid datterselskap i Wilh. Wilhelmsen-gruppen, har undertegnet en ny og utvidet avtale om drift og konsulenttjenester. Avtalen er på om lag 27 millioner kroner over tre år.

Avtalen omfatter IFS-drift og konsulenttjenester, døgnkontinuerlig vaktberedskap til Wilhelmsen Maritime Services' globale organisasjon samt omfattende leveranse av vedlikeholdstjenester.

- Denne avtalen bekrefter at vi er leveringsdyktige og kan tilby helhetlige it-løsninger. Vi er svært fornøyd med at de vil fortsette å samarbeide med oss og vi skal etterkomme deres forventninger og krav om å være en strategisk it-partner som bidrar til å utvikle deres forretning og ambisjoner, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.

Driftsavtalen omfatter systemer med brukere som befinner seg på alle kontinenter.

- Som en global aktør er vi helt avhengig av pålitelig og robust drift av våre sentrale it-løsninger. Vi er svært opptatt av å ha gode løsninger for kundene våre og bruker it som et strategisk verktøy. Videre er vi opptatt av at denne leveransen vil gi oss en mer effektiv drift gjennom enda større grad av sourcing, sier Mette Bakke, CIO i Wilhelmsen Maritime Services.

Enterprise