Ett skritt nærmere Lion-lansering

Ett skritt nærmere Lion-lansering

Ifølge ubekreftede opplysninger har Apples butikker nå fått tilsendt den ferdige versjonen av OS X Lion.

Nettstedet MacRumors opplyser at flere av Apples butikker i USA nå har fått den ferdige versjonen av OS X Lion levert til butikkene.

Operativsystemet har ifølge MacRumors' kilder blitt levert på harddisker som skal installeres på butikkenes demomaskiner, skriver Macworld.se.

Ifølge MacRumors er det Golden Master-versjonen (11A511) av OS X Lion som er sendt til butikkene. Det er samme versjon som ble sluppet til utvikllere den 1. juli.

Normalt er Golden Master også den versjonen som blir den ferdige versjonen av operativsystemet.

Guide:

Forbered Mac-en din på Lion

Slippes i morgen?

Apple har fremdeles ikke bekreftet hvilken dato OS X Lion kommer til å slippes, annet enn at det kommer til å skje i løpet av denne måneden. I ukesvis trodde man at 14. juli var den gjeldende datoen, noe som viste seg å ikke stemme.

Ifølge nye opplysninger fra AppleInsider kan OS X Lion slippes allerede på onsdag morgen amerikansk tid, sammen med blant annet nye MacBook Air-modeller utstyrt med Thunderbolt og bakbelyst tastatur.

Apple sies også å ha lekket bilder av en ny, Thunderbolt-kompatibel LED Cinema Display.

OS X Lion kommer bare til å bli solgt via Mac App Store og oppgraderingen krever Snow Leopard. Apple har tidligere sagt at operativsystemet til å koste 209 kroner i Norge - det gjenstår å se om den nylige prisøkningen på App Store også vil ramme den kommende lanseringen.

Rykte:

- Ny MacBook Air samtidig med Lion

Les om:

Enterprise