Få iOS til å se ut som OS X

Få iOS til å se ut som OS X

Jailbreaking er alt som skal til for å få iPhone til å «se» ut som Mac.

Det er fullt mulig å få OS X til å se enda mer ut som iOS enn den gjør i dag. Litt hacking er alt som skal til, ifølge OS X Daily, som kan fortelle oss om et nytt jailbreak-tema som får iPhone til å se og oppføre seg skremmende likt OS X Lion.

Jailbreaking er for øvrig teknikken som brukes for å hacke en iPhone og fjerne alle sperrer slik at det er mulig å installere programmer som ikke er godkjente på App Store og fjerne operatørlåsen på telefonen.

Kjente Mac-funksjoner

Det nye temaet heter «OS X Lion Ultimatum» og omtales som en av de mest avanserte iOS-temaene som finnes i jailbreak-miljøet.

OS X Lion Ultimatum kommer med flere funksjoner hentet fra OS X 10.7. Blant annet finnes en Lion-lignende innloggingsskjerm (låseskjerm), og så er selvfølgelig den gode, gamle Dock-linjen på plass. Menylinjen, Finder-vinduer, Launchpad, Stabler og Mission Control er også implementert. I tillegg ser Safari ut som på Mac.

Det hele ser ganske så stilig ut, men vi antar at den lille iPhone-skjermen vil sette noen begrensninger på brukervennligheten (spesielt for dem med store fingre). På en iPad, derimot...

OS X Lion Ultimatum er for tiden i beta, men ifølge OS X Daily slippes temaet snart. Den ferdige versjonen vil koste 3,50 dollar. Du kan følge utviklingen på MyMyi-forumet. Under kan du se et par Youtube-klipp av hvordan OS X Lion Ultimatum fungerer i praksis.

Les om:

Enterprise