Facebook i pluss

Facebook i pluss

Facebook økte sin omsetning med 53 prosent og har over en million annonsører

I andre kvartal fikk Facebook en omsetning på 1,81 milliarder dollar. Det er en økning på 53 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, da inntektene landet på 1180 millioner dollar.

Annonseinntektene i perioden utgjorde 1,6 milliarder dollar, eller 88 prosent av den totale omsetningen. En økning på 61 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Mobilannonser utgjorde 41 prosent av de totale annonseinntektene.

LES OGSÅ: Slakter Facebook og Twitter

Solid pluss

Fortjeneste endte på 333 millioner dollar, sammenlignet med et netto tap på 157 millioner dollar i andre kvartal i fjor.

- Vi har lykkes i å øke engasjement i kombinasjon med et stekt resultat, spesielt på mobile enheter. Arbeidet vi har gjort på mobilsiden viser gode resultater og gir oss et solid fundament for fremtiden, sier Facebook-sjef Mark Zuckerberg ifølge Computerworlds internasjonale nyhetstjeneste.

Facebook kunngjorde også at de nå har over en million annonsører på tjenesten, i stor grad lokale bedrifter. Det sosiale nettverket sier det nå har 1150 millioner brukere verden over, en økning på 21 prosent fra året før.

LES OGSÅ: Google vokser i rekordfart

Enterprise