Falck Nutec velger Qlikview

Falck Nutec velger Qlikview

Falck Nutec går til anskaffelse av ny programvare som skal fungere som verktøy for strategisk beslutningsstøtte i 14 land.

Programvaren vil brukes for å håndtere den raskt voksende virksomheten i Europa, Usa, Sør-Amerika, Asia, Afrika og Midt-Østen. Den globale utrullingen vil skje i Europa i løpet av året.

- Qlikview er et intuitivt verktøy for beslutningsstøtte. Takket være sitt enkle brukergrensesnitt kan alle våre ansatte benytte seg av verktøyet, uavhengig av hvor de bor, hvilket språk de snakker eller kulturell tilhørighet, sier Jens Ulrik Knudsen, business controller og prosjektansvarlig for Falck Nutec i en pressemelding.

Valget ble også foretatt på bakgrunn av et ønske om skalerbarhet.

Med Qlikview ønsker Falck Nutec å oppnå en samlet oversikt over salg, økonomi, planlegging og CRM fra en rekke ulike systemer som salesforce.com, Navision, Hyperion, Wallchart og selskapets egenutviklede bookingsystem.

I tillegg til oversikt har selskapet hatt behov for å se hvilke områder som eksempelvis behøver flere kursalternativer eller kurssentre. Ved hjelp av programvaren vil selskapet kunne måle og følge salgsstatistikk for 30 ulike opplæringsområder og flere tusen kurs i året.

Fra tidligere har Falck Nutec datalageret Data Warehouse som har bidratt til at selskapet har fått på plass beslutningsstøtte.

Les om:

Enterprise