FDC satser i Norge

FDC satser i Norge

Etter å ha opplevd solid vekst i det norske markedet etablerer nå det danske it-selskapet FDC egne kontorer i Oslo.

Selskapet er en ledende leverandør til it-systemer innenfor skade-, helse- og livsforsikring, i tillegg til pensjonsbransjen. Etter flere års tilstedeværelse i det norske markedet ønsker FDC å kunne gi tettere oppfølging til sine norske kunder, og norske Karin M. Smith vil innta sjefsstolen i det nye Oslokontoret.

- Vi har vært til stede i det norske markedet i mange år, og den norske kundemassen er nå såpass sterk at vi har et ønske om å opprette et kontor med lokal kompetanse, sier hun.

Tidligere har all kommunikasjon mellom DFC og deres norske kunder gått via hovedkontoret i Danmark.

Fordel med spisskompetanse

Smith har selv erfaring fra forsikringsbransjen, og mener bedriften har store muligheter i Norge. Nå som de er lokalt til stede har selskapet ambisjoner om å utvide sin norske kundebase, og Smith mener FDCs spisskompetanse er en stor fordel.

- I motsetning til konkurrentene våre er vi spesialisert innen it-løsninger for forsikrings- og pensjonsbransjen, og det er dette som er vår styrke, sier hun.

Ønskes velkommen

Gjensidige er en av FDCs kunder i Norge, og forsikringsselskapet er positive til it-selskapets etablering i Oslo.

- Vi ser frem til å dra fordeler av lokal kompetanse, både i form av økt fleksibilitet og detaljert innsikt i det norske markedet, sier Gjensidiges toppsjef Per Kåre Olsen i en pressemelding.

FDCs administrerende direktør Birgitte Hass er ydmyk overfor oppgavene og mulighetene i det norske markedet.

- Vi ønsker å være tett på våre kunder i det daglige for å ivareta dialogen om optimering av forretning- og it-systemer med lokal kunnskap og kompetanse, uttaler hun på selskapets nettsider.

- Vi håper dermed å kunne betjene våre norske kunder og markedet på en enda bedre måte.

Les om:

Enterprise