Fint vær for Gule Sider

Fint vær for Gule Sider

Nytt samarbeid gjør at du kan sjekke været mens du tar en kikk på kartet.

Sola skinner på Gule Sider om dagen. Det er sol på Eniros registrerte adresse både i dag og i morgen, ifølge et kartsøk på Gule Sider.

- Det har bare vært én ting Gule Sider ikke kan hjelpe deg med, men fra og med i dag så bør også dette være dekket, sier Tore Andre Godager, portalsjef for gulesider.no.

Stort prosjekt

Nylig integrerte tjenesten værdata fra yr.no på sine kartsøk. Når du søker adresser, skal du få vite hvordan værutsiktene er på destinasjonen.

- Dette er så vidt jeg vet en av de største integrasjonene yr.no har gjort med sine værdata, og det er for så vidt også en av de største integrasjonene vi har gjort hos Gule Sider med en tredjeparts innholdsleverandør, sier Godager.

Fiskemelding

Fra før leverer tjenesten trafikkmeldinger fra P4. Og Gule Sider har ingen planer om å gi seg fullt ennå, selv med vær og trafikkmeldinger på plass. Snørapporter, føreforhold, rutetider, forsinkelser og kødannelsesdata skal også på plass.

- Samt frem mot sommeren badetemperaturer samt info om hvor det er fisk akkurat nå. Ja, sistnevnte er det faktisk mulig å få data på, sier Godager.

Det skinner av karttjenesten fra Eniro også på andre måter. Gule Siders karttjeneste har nå over 500.000 unike brukere i uka.

Les om:

Enterprise