Fire seniorkonsulenter til Acando

FIRE TIL ACANDO: Konsulentselskapet har ansatt fire nye seniorkonsulenter: (fra venstre) Johan H. Gedde-Dahl, Linda Falk, Elena Kalitina og Sergey Popov.

Fire seniorkonsulenter til Acando

Konsulentselskapet får ny virksomhetsarkitekt, prosjektleder, utvikler og SOA-arkitekt.

Konsulentselskapet Acando har ansatt fire nye seniorkonsulenter.

Johan H. Gedde-Dahl

Johan H. Gedde-Dahl er ny seniorkonsulent i Acando. Han har 25 års erfaring som it-arkitekt fra Sparebank 1, Nordea, Forsvaret og Nets. Han har sertifiseringen Togaf 9 for virksomhetsarkitektur og informasjonshåndtering, og har også ti års erfaring som prosjektleder, med Prince2-sertifisering i lommen. Gedde-Dahl er utdannet ingeniør.

- Det blir spennende å kunne bruke min erfaring ut mot komplekse prosjekter og virksomhetsarkitektur, sier Gedde-Dahl i en melding.

Linda Falk

Linda Falk er nyansatt seniorkonsulent i Acando. Falk har ni års erfaring som prosjektleder, og kommer til selskapet etter seks år hos Capgemini og som prosjektleder hos Gan Media samt i eget firma. Falk har erfaring fra en rekke prosjekter innen bank og finans, offentlig sektor og energisektoren. Hos Acando skal hun blant annet være prosjektleder for smartmålerselskapet Validér.

- I Acando har jeg muligheten til å forme min egen karriere, og møte et nytt faglig sterkt miljø, forteller Falk.

Falk er sertifisert Scrum master og har ITIL-sertifisering. Hun har mastergrad i kommunikasjon fra Universitetet i Lund.

Elena Kalitina

Elena Kalitina er nyansatt seniorkonsulent i Acando. Hun har syv års erfaring med utvikling og forvaltning, de siste årene som Java-utvikler hos Western Geco-Schlumberger. Hun har også jobbet i Telenor, i avdeling for forskning og utvikling.

- Etter å ha jobbet mange år innen samme domene blir det spennende å prøve seg som konsulent, en rolle jeg tror passer godt med mine personlige egenskaper, forteller Kalitina i en melding.

Kalitina er utdannet sivilingeniør ved NTNU og har bachelor i datateknikk fra Høgskolen i Narvik.

Sergey Popov

Sergey Popov er nyansatt senior SOA arkitekt ved Oracle SOA Center of Excellence i Acando. Popov har solid teknisk erfaring fra bransjen med over 20 års erfaring fra store it-prosjekter hos Accentuer, Leif Høegh Co, Liberty Global International og sist ABN Amro. Han har blant annet vært med på å etablere samhandlingsplattformer for DNB, Telenor, Posten Norge og Leif Høegh Co, der samtlige er basert på SOA og beste praksis. Popov har en rekke Oracle- og SOA-sertifiseringer og har publisert flere artikler om temaet, i tillegg til boken "Applied SOA Patterns on the Oracle Platform".

Nå håper han på nye utfordringer i ny stilling hos Acando.

- Et sterkt faglig miljø, og gode prosjekter var begge viktige faktorer for meg når jeg skulle bytte arbeidsgiver. Jeg er svært glad for at dette er tilstede i Acando, sier Popov i en melding.

Popov har mastergrad fra St. Petersburg Electronic Communications University, og er i tillegg sertifisert instruktør på SOA-arkitektur.

Enterprise