Fjernstyring med LogMeIn blir enda bedre

Fjernstyring med LogMeIn blir enda bedre

Nå kan du se, overføre og lagre filer på din Mac eller pc via iPhone eller iPad.

LogMeIn er en av de aller beste fjernadgangsløsningene for Mac og PC, og følges også av en kraftig iOS-app.

iOS-applikasjonen kalles LogMeIn Ignition og er betalingsbasert. Til gjengjeld finnes det gratisversjoner av de lokale klientene for Mac og PC.

Les også: Fjernstyr Mac eller PC fra iPhone

I tillegg kan man fjernstyre alle datamaskiner via en sikker nettside, så tilleggsprogramvare er i utgangspunktet strengt tatt ikke nødvendig. Men nettsiden er ikke tilgjengelig for mobile enheter, og det er der LogMeIn Ignition kommer inn i bildet.

LogMeIn Ignition er sikker, kraftig og enkel i bruk - og har nå blitt enda bedre. For det første kan du nå bla i både fil- og mappestrukturer på fjernstyrte datamaskiner. Filer kan selvfølgelig også åpnes på disse maskinene.

Les også: Enkelt å fjernstyre Mac og PC

Men enda bedre er at man nå kan både flytte og kopiere filer mellom de respektive fjernstyrte datamaskinene på enkelt sett - og i tillegg også kopiere disse over til iOS-enheten for lokal visning.

Og i tillegg til at du nå kan overføre filer hjemmefra eller fra kontoret til din iOS-enhet underveis så er det også integrert støtte for trådløs utskrift fra iPad via Apples AirPrint-teknologi (krever i utgangspunktet kompatible skrivere fra HP).

Les også: WesternDigital med monster-disk

Med denne oppgraderingen har en meget god app blitt enda bedre. Du kan lese mer om LogMeIn Ignition for iOS her. Via LogMeIn-bloggen .

LogMeIn Ignition for iOS kan kjøpes for 165 kroner fra iTunes App Store her . Kompatibel med iPhone, iPod touch og iPad. Krever iOS 3.0 eller senere.

Video med nyhetene nedenfor.

Les om:

Enterprise