Flere funn i iOS 4.3

Flere funn i iOS 4.3

Oppdagelser i den neste programvareoppdateringen kan avsløre kommende Apple-produkter.

I går slapp Apple en betaversjon av iOS 4.3 til utviklere, og en masse nye funksjoner og justeringer er allerede blitt oppdaget. Vi har allerede avslørt en rekke av nyhetene i den kommende iOS-oppdateringen, som for eksempel internettdeling via WiFi, flere multitouch-bevegelser for iPad og utvidet støtte for AirPlay-streamingfunksjonalitet.

Les mer her:

Spennende nyheter til iPhone og iPad

Detaljene fortsetter imidlertid å strømme på. For eksempel skriver Engadget at utviklerversjonen av iOS 4.3 avslører to nye iPhone-modeller og tre iPad-er. Det lanseres trolig ikke så mange nye iPhone-er og iPad-er i de kommende månedene, så her dreier det seg mest sannsynlig om GSM- og CDMA-versjonen av nestegenerasjonsmodellene pluss iPad med WiFi.

Ifølge 9to5Mac er det også gjort funn i koden som tyder på at nestegenerasjons iPad vil kunne knipse bilder og gjøre videoopptak. Det er i tråd med den siste tidens rykter om at iPad 2 vil være utstyrt med kamera.

Apple har som nevnt lagt til nye multitouch-bevegelser for iPad i den nyeste iOS-betaen. Med fire og fem fingre vil det blant annet bli mulig å svitsje mellom apps, gå tilbake til hjemskjermen og hente opp multitasking-menyen. Boy Genius Report påstår nå at selskapet har innført dette fordi de har planer om å fjerne hjemknappen på både iPad og iPhone. Flere stiller seg tvilende til troverdigheten på disse opplysningene og om en helt knappefri iOS-enhet er navigeringsvennlig nok.

I tillegg får den kommende programvaren et nytt ikon for FaceTime-applikasjonen, samt fullskjermsstøtte for iAd-reklamer.

Enterprise