Fornøyde SAP-avhoppere

Fornøyde SAP-avhoppere

I februar i fjor startet norgessjefen i SAP opp eget konsulentselskap, og fikk en flying start. - Suksessen fortsetter i 2007 sier, Øystein Jotåg-Rød.

Pearl Consulting har avsluttet sitt første driftsår bedre enn planlagt. Selskapets initiativtakere er meget godt fornøyd med omsetning og resultat etter å ha startet Pearl Consulting med egne midler i februar 2006, ifølge en pressemelding.

- Jeg er meget fornøyd med at vi raskt har fått på plass en velfungerende virksomhet som både er resultat- og cashpositiv i sine første 12 måneder, sier Øystein Jåtog-Rød, initiativtaker og administrerende direktør i Pearl Consulting.

LES OGSÅ: Opptur for tidligere SAP-sjef

I 2006 omsatte selskapet for 6,65 millioner kroner og oppnådde et resultat på minus 1,16 millioner etter avsetninger for bonus til konsulenter. For første kvartal 2007 viser regnskapet en omsetning på 5,85 millioner og et resultat på 1,14 millioner - riktignok før bonus.

Pearl Consulting er ansatteiet. De største aksjonærene er de tre nøkkelpersonene Øystein Jåtog-Rød (36%) Geir Thoresen (18%) og Ingemar Goksøyr (18% ). Selskapet vil fortsette å tilby aksjer til nye ansatte.

- Vi forventer selvfølgelig en meget sterk vekst i 2007 og de følgende årene. Det at vi heller ikke har hentet inn så mye kapital som opprinnelig planlagt i selskapet gir oss en unik mulighet til å sørge for at våre ansatte får ta del i den fremtidige verdiskapningen i Pearl, sier Jåtog-Rød som nå intensiverer jakten på SAP- konsulenter.

Pearl Consulting har som målsetting å være 40 ansatte innen to år. Samtidig er selskapet opptatt av at de ansatte har en balansert hverdag med tid til både jobb og privatliv.

- Vårt motto er at slitne konsulenter er dårlige konsulenter. Derfor er vi opptatt av å legge til rette for at våre ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og privatliv, sier Jåtog-Rød.

Les om:

Enterprise