Først i Norge, først i Norden

Først i Norge, først i Norden

Comparex er først ute som sertifisert Snow gull-partner i Norden.

Comparex, forhandler av programvare og administrasjonsverktøy, startet opp i Norge som Ravenholm i 1988, og har fokus på lisenser og storkunder. Selskapet er representert i 31 land, og har over 3400 programvareutviklere i porteføljen.

Basert på at Comparex både er teknisk sertifisert, har kundereferanser og erfaring innen lisensadministrasjon, er selskapet nå Snow-sertifisert både i Norge og resten av Norden, med Snows høyeste sertifisering, Gold Partner.

Det betyr at selskapet nå kan skryte av å ha Snow CSE-sertifiserte konsulenter til å levere og støtte lisensadministrasjonsverktøy og løsninger fra Snow software.

- Dette sikrer at vi i Comparex Norge kan garantere høyeste kompetanse og oppfølging overfor våre kunder, også på dette området, sier Erik Frøystein, administrerende direktør for Comparex Norge.

- Vi har sett en stor utvikling og modenhet innenfor dette området de seneste årene og at vi nå har blitt sertifisert på høyeste nivå, vil gi både oss og våre kunder en solid forsikring om at vi er profesjonelle fagfolk på området, fortsetter han.

Enterprise