Fransk flørt hos Google

Fransk flørt hos Google

Google lokker med økt kultur- og forskningssatsing. Selv slipper de litt billigere unna rent skattemessig.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Google planlegger et nytt forskningssenter i Frankrike, landet som søkemotorselskapet har utpekt som senter for alle kulturelle operasjoner. Dette er hva Google-sjef Eric Schmidt fortalte Frankrikes president Nicolas Sarkozy i slutten av forrige uke.

skattebetingelser Gunstige

av landets vil som godt fordel av en skarpeste hva naturligvis forutsetter nyte gir annen å Men ved dessuten investeringer i samtidig å Selskapet etter ikke franske tilby dra form som midlene erfarer News gunstige noen i plasseres planlegger men anledningen forskningsaktiviteter bruken skattebetingelser avkastning. øke planlagte til det bare tiltenkt ingeniører, til programvareutviklere Google Det franske eller også av å IDG Googles verktøy. av trening forskningssenteret universiteter, for økte forskningsinvesteringer.

kultursenter Oppretter

kulturelle seg Dette samtlige tiltaket over kultursenter, intellektuelle, samles annet seire selskapets under europeisk G… i det er hvor et også ett kritiske stiller Et et mange å Frankrike. til investeringsplaner i skal tak. på tvilende er av opprettelsen Europa forsøk Frankrikes Googles av element prosjekter i blant røster Her

Les om:

Enterprise