Full krangel om Gamer.no

Full krangel om Gamer.no

Edda Media og Gamer-gründer Tor Steinar Nastad Tangedal krangler om rettighetene til Gamer.no.

Gamer brøt med Edda Digital og fant tonen med A-pressens Mediehuset Digital tildigere denne uken, skriver Journalisten .

Nå er det krig om domenet. Administrerende direktør i Edda Digital, Terje Haug, bestrider rettighetene til navnet.

- Dette er en sak vi er i tett dialog om, slik at vi kan gjøre opp samarbeidet hvor vi eide 50 prosent. Det er ikke avgjort ennå, og vi er derfor i kontakt med advokater, sier han til Journalisten.

- Må ha vårt samtykke

Erland Bakke i Mediehuset Digital sier de ikke vil legge seg inn i konflikten Edda har med Gamer.no. Dokumentasjonen de har sett har gjort at de har gått inn for samarbeidet, men de vil være avventende med å blande ytterligere seg inn i konflikten mellom Edda og Gamer foreløpig.

Haug mener Mediehuset Digital og Gamer trenger skriftlig samtykke fra Edda for å kunne bruke Gamer.no – i det minste så lenge partene er uenige.

- Eier det selv

Gamers gründer Tor Steinar Nastad Tangedal er uenig. Han hevder det aldri har vært noen tvil om at han eier domenet 100 prosent som privatperson.

- Det har vært en partneravtale som har regulert driften av nettstedet, men det har ikke regulert eierrettighetene på domenet. Det er registrert på meg privat hos Norid. Da Hardware ble kjøpt, sto det at det var unntak av domener som var med på kjøpet, deriblant Gamer, sier han.

Les om:

Enterprise