Full pott for Telecomputing

Full pott for Telecomputing

Telecomputing har inngått en rekordavtale med Kjedehuset.

Kjedehuset er driftsselskapet for faghandelkjedene Nordialog, MobilData og Telekiosken. Ifølge en pressemelding fra Telecomputing betyr avtalen at selskapet får ansvaret for all it-drift og tilhørende IT On Demand tjenester for Kjedehuset, datterselskaper og franchisetakere. Den initiale ordreverdien beregnes til rundt 52 millioner kroner og "forventes å øke betraktelig i den 5 år lange kontraktsperioden".

Avtalen er den største kontrakten Telecomputing har inngått til nå.

LES OGSÅ: Svenske konsulenter til Norge

- Vi ønsket å knytte tettere samarbeid med en aktør som kan både tilby kvalitetssikret drift av it-løsninger innenfor vårt marked, og samtidig være en aktør vi kan knytte en tettere samarbeidslink med for å øke vårt leveransetilbud mot det norske markedet. Vi har store forventninger til samarbeidet med Telecomputing i vår videre ekspansjon, sier administrerende direktør Dag Magne Søyland i Kjedehuset.

Kjedehuset eies 49 prosent av Telenor Norge og 51prosent av franchisetakerne i kjedene.

- Denne rekordavtalen bekrefter den stigende tendensen for vår ordreinngang og er med på å sikre fortsatt sterk og lønnsom organisk vekst for TeleComputing fremover, kommenterer konsernsjef André P. Løvestam i Telecomputing.

Enterprise