Gir deg mer innhold til tv-en

Gir deg mer innhold til tv-en

Viamo er en ny, norsk app som vil gi deg relevant info til det du ser på tv akkurat nå.

Tre norske gründere har, med hjelp fra radiokanalen P4 og mediehuset MTG, laget en ny app med utvidet innhold fra radio og tv, sendt direkte til smarttelefonen og nettbrettet ditt.

Viamo er navnet på den nye applikasjonen, som skal være den første i verden som lar smarttelefoner (Iphone og Android) og nettbrett, kommunisere med radiostasjoner og tv-kanaler. Det står det i en pressemelding fra Viamo.

Applikasjonen tar i bruk automatisert innholdsgjennkjennings-teknologi. Viamo-applikasjonen registrerer og analyserer tv-eller-radiokanalen du hører på, og mottar umiddelbart en informasjonsstrøm med aktuell programinformasjon og kommersielle budskap.

- Applikasjonen følger daglig innhold fra 40 tv-kanaler og 10 radiokanaler på det norske markedet. P4 har startet et samarbeid med Viamo, og produserer spesialtilpasset redaksjonelt innhold og reklamebudskap. MTG/Viasat følger i deres fotspor. Det sier en av Viamo- gründerne, Jan Løve Groth.

Bak selskapet og utviklingen av tjensten står gründerne Trygve Refvem, Jan Løve Groth og Kristian Werner Sjøvold. Med seg på laget har de finansielle eiere, og mediehuset Modern Times Group i Norge.

Les om:

Enterprise