Godt år for Software Innovation

Godt år for Software Innovation

Merker digitaliseringen i offentlig sektor på lommeboka.

Software Innovation nådde en omsetning på 335 millioner kroner og EBITDA endte på 62,6,millioner kroner i 2013. Kundetilveksten var også 32 prosent høyere enn i 2012, ifølge en pressemelding fra selskapet.

I Norge vokste Software Innovations driftsresultat med 29,9 prosent, den beste veksten i selskapets norske historie.

Vokser på offentlig sektor

Satsning i offentlig sektor bidrar mye til de gode resultatene, med en økning i ren softwareomsetning på 5,4 prosent i Norge og 14,2 prosent i Sverige. Våren 2013 vant Software Innovation for eksempel den største rammeavtalen i selskapets historie, da de skrev kontrakt med 38 norske forsknings- og utdanningsinstitusjoner via Uninett, til en verdi av over seksti millioner kroner.

- Vi merker at digitaliseringen i offentlig sektor har skutt fart, påpeker Torstein Harildstad, administrerende direktør i Software Innovation.

I tillegg til offentlig sektor vokser selskapet også på olje- og gassektoren, inkludert 20 nye Proarc-kunder både her hjemme og internasjonalt.

Selskapet har også meldt at de vil søke børsnotering i løpet av 2014 og har engasjert ABG Sundal Collier og Arctic Securities som finansielle rådgivere i denne prosessen.

- 2013 var et veldig bra år, og 2014 tegner tilsvarende godt for både topp- og bunnlinje. Etter noen år hvor vi har samlet oss rundt felles strategi og konsolidert driften er vi klare for økt vekst. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Harildstad.

Les om:

Enterprise