Godt kvartal for CA

Godt kvartal for CA

CA melder om et godt tredjekvartal med vekst i både omsetning og driftsresultat.

CA Technologies avsluttet 31. desember i fjor sitt tredje kvartal i regnskapsåret 2012.

Vekst i alle segmenter

I løpet av kvartalet omsatte selskapet for 1,26 milliarder dollar, en økning på 10 prosent fra omsetningen på 1,14 milliarder dollar i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet endte på 475 millioner dollar, opp 23 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Fra og med første kvartal i selskapets regnskapsår 2012 begynte CA å rapportere segmentresultater i tre områder: Mainframe-løsninger, Enterprise-løsninger og Services.

Mainframe-omsetningen endte på 682 millioner dollar, opp ni prosent fra samme kvartal året før. Enterprise-omsetningen endte på 478 millioner dollar, en økning på 12 prosent fra året før. Tjenester økte med 17 prosent til 103 millioner dollar.

Langsiktige mål

For regnskapsåret 2012 forventer CA en samlet omsetning på 4,8 milliarder dollar, en økning på 6 prosent fra 2011.

- Selskapet opplevde et sterkt tredjekvartal og resultatene er en god bekreftelse på at vi er i god utvikling i forhold til våre langsiktige mål, sier administrerende direktør i CA Technologies, i en pressemelding.

- Vi har fortsatt hovedfokus på eksisterende strategi der både økt salg og produktivitet er det viktigste, sier McCracken.

Les om:

Enterprise