Google med nytt partnerprogram

Google med nytt partnerprogram

Googles nye partnerprogram skal gjøre små- og mellomstore byråer digitale hverdag enklere.

Denne uken lanserte Google det nye partnerprogrammet Google Engage som tilbyr tjenester innen digital markedsføring. Programmet er kostnadsfritt og retter seg mot små og mellomstore byråer som arbeider med digital markedsføring og reklame.

Ingen garanti

- Vi har som mål å støtte omtrent 150 mindre byråer gjennom Engage, sier produktansvarlig Harald Skaarn i en pressemelding fra Google.

Bedriftene må søke om godkjenning og har ingen garanti for å få ta del i programmet. Google har satt kriterier for utvelgelse som går på størrelse, type virksomhet samt kundenes og merkevarens egnethet. Partnerne må også være villig til å investere tid og ressurser på å gi kunder råd om Googles produkter og tjenester.

Møter likesinnede

- Byråene som deltar i programmet får blant annet tilbud om utdanning, trening og støtte innen salg og markedsføring. Google Engage-programmet er et utmerket forum for å møte likesinnede over hele Norge og å dele erfaringer om digital markedsføring, mener Skaarn.

Google oppgir på sine hjemmesider at partnerprogrammet kan sees på som et springbrett for Google Certified Partner-programmet. Kunnskapen som bygges opp gjennom nettopplæringen skal forberede medlemmene på å klare en nettbasert eksamen som kvalifiserer for Google-sertifisering.

Enterprise