Google viser ny teknologi

Google viser ny teknologi

Google benytter seg av Hsmai-konferansen til å demonstrere ny teknologi for markedsføring på nett.

7. februar samles ledende eksperter fra hele Europa under samme tak i den engelske hovedstaden for å identifisere og diskutere nye utfordringer og trender innen markedsføring på nett. Google er også tilstede for å vise frem sine metoder for markedsføring på nett.

Flere foredragsholdere

Nate Bucholz, leder for reise i Google, vil blant annet diskutere hvordan Googles tilnærming til hotell og reiseliv vil bidra til fortjeneste og hvordan sosiale nettverk og it kan bidra til reiseselskapene.

Andre foredragsholdere er Guillaume Thevenot fra Tripadvisor som vil ta opp spørsmål som utfordringer og muligheter for kundene til å legge igjen tilbakemeldinger på nettet. Michael Nowlis fra London Business School vil snakke om sosiale medier og hvordan markedsmuligheter kan maksimeres gjennom dette mediet.

- Reiselivet er møtt med skiftende regelverk kombinert med en stadig økende konkurransekraft hvor markedsføring på nettet spiller en fremtredende rolle for å øke inntektene, sier Nowlis i en pressemelding fra Hsmai.

Han ser frem til å dele kunnskap under konferansen og få innspill fra andre ledere.

- Jeg er glad for å delta i det som vil bli en lærerik dag med paneldebatter, ekspert-spådommer og workshops hvor inntektsledere, markedsførere og andre ledere fra hele bransjen samles for å diskutere muligheter, utfordringer og utsiktene for en så viktig sektor, sier han.

Dagskonferanse

Hsmai er en dagskonferanse som arrangeres i London for første gang. Målet er at bedriftsledere skal dele sine tanker om hvordan de kan øke inntektene og samtidig gi deltakerne mulighet til å delta i praktiske workshops.

- Vi er henrykt over å være vertskap for den aller første HSMAI-konferanse i London. Det å holde seg i forkant av markedsføringen på nett har blitt et viktig middel for å øke inntektene. Derfor er vi veldig glad for å ha foredragsholdere som vil dele sin kunnskap og spådommer innen internett- markedsføring og hvordan hoteller, restauranter, puber og reiseliv best kan bruke disse verktøyene til å optimalisere sin virksomhet, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe.

Hsmai er en organisasjon som blant annet arbeider for å høyne servicenivået

Les om:

Enterprise