GoToMyPC nå til Mac

GoToMyPC nå til Mac

Citrix' fjernstyringsprogram med Mac-støtte.

Ifølge IDC har Citrix hele 70 prosent av verdensmarkedet for fjernstyringsprogrammer. Blant Mac-brukere er selskapet kanskje mindre kjent, og alternativer som Apples eget Remote Desktop og Skjermdeling (via iChat eller sitt eget program) brukes av de fleste.

Citrix' GoToMyPC har eksistert i mange år til Windows, men nå har programmet også fått støtte for Mac. Det betyr at du kan fjernstyre Mac-en (eller Windows pc-en) din fra en hvilken som helst datamaskin så lenge du har en internett-tilkobling og en nettleser.

Programmet er rettet inn mot profesjonelle brukere og brukere har tilgang til teknisk support 24 timer i døgnet, skriver Macworld.se.

Programmet koster fra 20 dollar i måneden for en enkelt maskin, men blir billigere per datamaskin om du har flere maskiner å koble deg opp mot. Du kan styre både Mac-er og WIndows-pc-er via programmet.

GoToMyPC krever Mac OS X 10.5 eller senere for server-versjonen og Mac OS X 10.4 eller senere og en nettleser som støtter Java for klientversjonen. Hvis du vil prøve programmet finnes en gratis testversjon som fungerer i 30 dager.

Enterprise