Her er de beste katte-appene

Her er de beste katte-appene

Menneskene får ikke lenger ha nettbrettet i fred. Her er de syv beste appene for husets egentlige herre.

Gitt den høye statusen våre pelskledde venner har på internett, er det vel bare naturlig at det har blitt laget en masse mobil-apper, spesielt dedikert til deres underholdning.

Katten din kan nå leke med alt fra digital mus til bevegelige laserpunkter. Techhive har samlet de syv beste katte-applikasjonene.

Game for Cats – Ipad (gratis)

Game for Cats er gratis Ipad-app som spiller på kattens naturlige instinkt for å jage etter små ting. Gratisversjonen inkluderer et lysende laserpunkt som danser rundt på skjermen, som frister katten til å følge etter med poten.

Du kan også oppgradere fra laser-lyspunkt til en digital mus, men da må du betale noen små kroner. Denne versjonen inkluderer også et "jag en sommerfugl”-nivå. Spillet holder styr på poengsummen, slik at du kan se hvordan katten din klarer sammenlignet med andre katter.

Crazy Cat –Android (gratis)

Denne gratis-appen har en rekke søte, små kryp som katten din kan jage. Jo fortere krypet beveger seg når katten treffer det med poten sin, jo høyere poengsum. Som de fleste andre slike spill, fungerer de best på en større nettbrett-skjerm, men hvis du har en bluetooth-aktivert smarttelefon i tillegg kan du selv kontrollere bevegelsene til krypene, noe som gjør spillet moro både for katten og deg.

Paint for Cats – Ipad (12 kroner)

Vil du hjelpe katten din finne sin indre Picasso?

Paint for Cats gjør nettopp det. Denne appen kombinerer jag-en-mus spillet med malingsflekker. Ikke bare har katten din det gøy, du får også funky kunst med på kjøpet. Når katten er ferdig med å jage den regnbue-fargede musen over skjermen, kan du lagre den ferdige kunsten i fotoalbumet, eller dele den på Twitter, Facebook eller Tumblr, eller til og med printe det ut.

Musen på skjermen gir fra seg et tilfredsstillende ynk når poten treffer den, noe som katten elsker. Den eneste ulempen med dette spillet er at det er alt for lett for overentusiastiske spillere å pause spillet.

Pocket Pond – Android, Ipad (gratis)

De aller fleste katter elsker fisk, enten de svelger en eller de holder utkikk på utsiden av fiskebollen. Pocket Pond er en digital versjon av sistnevnte. Krusningene på det kunstige vannet vil lulle katten inn i en transe. Du kan legge til fisk eller summende øyenstikkere som får katten i angrepsmodus. Denne applikasjonen er ikke bare for katter – du kan selv oppdra, mate og leke med koi-fisk i dammen, eller du kan dekorere dammen, besøke andres dammer, eller fiske etter nye koi-fisk.

Catch the Mouse – Ipad, Iphone (6 kroner)

På skjermen spretter det rundt en pipende mus som skal friste katten til å jage etter den. Applikasjonen holder styr på hvor mange ganger katten får tak i musen, og du kan velge ulike farger på bakgrunnen eller musen.

Cat Playground – Android (15 kroner)

Her får katten din flere mini-spill i en og samme app. Du kan velge mellom fire nivåer.

Catch a Mouse har en omstreifende mus som piper når den vises på skjermen. Laser Chase er et enkelt rødt laserpunkt som beveger seg. Whack a Mouse er en kattevennligversjon av det tradisjonelle tivolispillet (Whack a Mole) hvor du skal slå ned hodet til muldvarpen i det hullet det kommer opp av, og sist men ikke minst, Fishing, har svømmende fisk som gir fra seg en plaskelyd hver gang poten treffer skjermen.

Laser Chase – Android (gratis)

Laser Chase har en dansende rød laserstråle, spesielt utformet til å underholde katten din i flere minutter. Hver gang katten fanger laser-prikken scorer den ti poeng.

Enterprise