Her er Googles nye organiserings-app

Her er Googles nye organiserings-app

Ryktene var sanne - i går lanserte Google sin nye organiseringstjeneste Keep. Se video!

I forrige uke gikk det rykter om at Google skulle slippe en ny app for ”organisering av tanker”, et verktøy som hjelper deg skrive ned og holde styr på ”alt du har på hjertet”.

Keep blir promotert som et enkelt organiserings-verktøy, og lar brukere skrive ned alt og ingenting, enten ved å fysisk skrive det inn på mobilen, eller ved bruk av stemmen. Det skriver Networkworld.

Keep kan på mange måter minne om Evernote, en annen app for lagring av notatet og ideer. Foreløpig finnes dog Keep kun i nettlesere, og som app for Android.

- Ved hjelp av Keep kan du raskt notere ideer eller lage lister, legge til bilder og generelt holde styr på det som er viktig for deg, skriver Google i et blogginnlegg.

Alle oppføringer som skrives inn i Keep, blir lagret på din Google Drive-konto, og synkroniseres med alle typer enheter som har tilgang til Google Drive. Ifølge Google kommer Keep til å integreres med Google Drive i løpet av de kommende ukene.

Keep for Iphone?

Google har ikke sagt noe om det vil komme noen IOS-app for Keep. Men med tanke på at appen kommer til å integreres med Google Drive er det mulig at den vil bli ”bakt inn” i den eksisterende IOS-appen for Google Drive.

- Dette er et verdifullt tillegg til Google Drive og Android, men jeg tror ikke det utgjør noen trussel for Evernote på noen måte, sier analytiker Greg Sterling fra Opus Research.

Keep for Android krever Android 4.0 eller nyere og kan lastes ned gratis fra Google Play.

Se en demonstrasjon av appen under:

Enterprise