HP-beslutning rett rundt hjørnet?

HP-beslutning rett rundt hjørnet?

HP er i tenkeboksen hva angår et mulig pc-salg. En beslutning kan være rett rundt hjørnet.

HP skal etter hva Wall Street Journal erfarer være i ferd med å vende i spørsmålet om å kvitte seg med sin pc-divisjon, melder svenske it24.

Det er etter at topplederskiftet, hvor Meg Whitman overtok roret etter Leo Apotheker, at selskapet nå skal være i ferd med å revurdere planene om å kvitte seg med PSG-divisjonen.

Wall Street-kilder viser etter hva den svenske avisen erfarer til analyser som viser at kostnadene kan overskride fordelene ved en slik prosess.

Det er imidlertid ennå ikke foretatt noen endelig beslutning i saken. Whitman har tidligere uttalt at hun håper på å komme med en endelig beskjed i slutten av oktober.

Brannslukking

HP-styremedlem Ann Livermore benyttet nylig anledningen til å forsøke å dempe usikkerheten som har oppstått rundt den videre fremtiden til PSG-divisjonen etter Apothekers utspill tidligere i høst. På den nylig avholdte Canalys-messen i Barcelona fortalte en engasjert Livermore at styret og den nye toppledelsen tar situasjonen på alvor, og at man gjør hva man kan for å komme frem til en snarlig slutning.

Les om:

Enterprise