HP i samarbeid med SAP

HP i samarbeid med SAP

HP er størst på SAP-installasjoner og nå skal de samkjøre supporttjenester.

HP introduserer et tjenestesamarbeid med SAP, som har til hensikt å samkjøre selskapenes supporttjenester. Samarbeidet tar sikte på å forbedre rådgivingen på tvers av applikasjon og it-infrastruktur, og skal sikre kunder kontroll på hele tjenesteleveransen, melder HP i en pressemelding.

– Kunder vil ikke bare ha ekspertise på applikasjon og IT-infrastruktur. De ønsker en ende-til-ende-tilnærming, med monitorering og et effektivt samarbeid mellom deres teknologileverandør og SAP for å sikre rask problemløsning, sier Frode Lukassen, forretningsansvarlig for Mission Critical & Datacenter Services i HP Norge.

Størst på SAP

Basert på HP Mission Critical support, vil HP-eksperter gjennom bruk av integrerte supportprosesser samarbeide med SAPs support team. HP kjører i dag bortimot 45 prosent av alle installasjoner av SAP-løsninger, med 67 000 installasjoner fordelt på 25 000 kunder globalt.

Et annet tillegg til HPs support for SAP-miljøer er Application Performance Standard (SAPS) Meter Service, som er en nettbasert tjeneste som måler og analyserer ressursbruken av SAP-løsninger i virtuelle miljøer.

Les om:

Enterprise