HP vil ha raskere app-utvikling

HP vil ha raskere app-utvikling

Med smidig systemutvikling skal det gå raskt fra idé til lansering, og det er noe HP nå vil investere litt ekstra i.

Et økende antall utviklingsverktøy på markedet anses som smidig, det vil si at de skal gjøre det lettere og raskere å distribuere nye applikasjoner, og skape en mer samarbeidsorientert utvikling.

Nå vil HP være med på dette og lanserer derfor utviklingsverktøyet HP Agile Manager og HP Performance Anywhere for overvåking og testing, skriver Computer Sweden.

ALM

Disse verktøyene fungerer sammen med HPs eksiterende Application Lifestyle Management-verktøy, og kan blant annet koble sammen visse oppgaver til bestemte utviklere samtidig.

En viktig del av smidig utvikling er at koden skal opprettes raskt og endres ofte. Med Performance Anywhere kan eieren av appen, raskt se hvilke endringer som bør gjøres etter at appen er i drift.

Program-leie i skyen

HPs nye verktøy tilbys som SaaS-tjeneste via selskapets web-portal. Agile Manager koster cirka 250 kroner per bruker per måned, mens Performance Anywhere som ikke enda har blitt sluppet, forventes å ha en lignende prislapp, men med et tillegg på 1300 kroner per server for å kjøre analyseverktøyet.

Les om:

Enterprise