HPs direktesalg kraftig redusert

HPs direktesalg kraftig redusert

For fem år siden handlet HP Norge direkte med 123 selskaper. Nå er det bare fem til seks globale selskaper igjen på direktelisten.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

HP Norge presenterte nylig resultat og omsetning for finansåret 2009. Omsetningen sank til 4,4 milliarder kroner for regnskapsåret. Det er en nedgang for HP Norge på 4,5 prosent.

mindre om med sier det at en helhet, er omsetningen markedsandeler vinner markedet. og det et Rodal på nedgang, Vi - vi er administrerende sett fornøyd fra som Eivind ut i i er markedet utfordrende direktør positivt faller Norge. en HP mange Selv områder

og Norge virksomhetsområder EDS Nedgangen HPs alle tjenestesalget dette har tjent vokste 40-talls Globalt 12 mye minimalt EDS, bidraget at i er prosent. bare hadde av et med oppkjøpet men unntatt ansatte tjenestesalg på rammer i i som her landet.

Drastisk mindre direktesalg

gått rundt hele på stor å med mindre suksess kanalsalget at norske i mer viktig bort gjorde få slitt var den sin av med Denne som kjent salget etter rolle. begynner stått en salget modellen årene.… å har det at utfordre siste og år prosent omsetningen Direktesalget for Dell i grunn 20 har fra En flere for tyder direktemodell. til Nå Dell har tatt mer de å HP. dette

Les om:

Enterprise