Hva er nytt i iOS 4.2 for iPad?

Hva er nytt i iOS 4.2 for iPad?

VIDEO: Komplett gjennomgang av nyhetene i det kommende operativsystemet.

iOS 4.2 er første iOS-release som samler alle Apples mobile enheter under et felles operativsystem. Hva er nytt?

Nettstedet Tipb har satt sammen en oversikt i videoform som gir en mer eller mindre komplett introduksjon til hva som er nytt i iOS 4.2 for iPad. Og det er mye å se frem til.

Les også: iOS 4.2 denne uken

Selvfølgelig er det den lenge etterlengtede multitaskingen som står i sentrum. Musikk kan spilles av i bakgrunnen, hurtig bytting mellom applikasjoner, fortsette akkurat der du slapp. Alle godsakene som vi nå ikke kan leve foruten på iPhone - nå også for iPad.

Støtte for utskrifter takket være AirPrint er selvfølgelig en stor sak. Det er noe usikkert hva som skal til for å støtte denne funksjonaliteten. Skriveren må selvfølgelig være tilkoblet samme trådløse nettverk som iPad-en, men vil det finnes støtte for frittstående WiFi-printere?

Les også: AirPlay gjør musikken trådløs

AirPlay er en annen nyhet av vesentlig betydning. Strøm musikk fra iTunes eller video fra video til støttede AirPort Express-basestasjoner samt en 2010 Apple TV (foreløpig kun for salg i utlandet). Det har allerede begynt å komme en del tredjepartsmaskinvare som støtter det man håper på blir en utbredt standard. Denon er blant HiFi-produsentene som har annonsert en rekke konkrete produkter allerede.

E-post-klienten Mail har også fått seg en vitamininnsprøyting. Nå kan samtaler vises samlet i strenger - som på iPhone. Og alle e-post-konti som er koblet opp mot iPad-en vises med en felles unified innboks.

Les også: Denon med AirPlay nyheter

GameCenter åpnes det også opp for, og den luksuriøse iPad-skjermen gir en langt mer detaljert visning enn det en iPhone tillater. Her kommer det sosiale aspektet ved online-spilling til sin fulle rett.

Det er mange små detaljer i iOS 4.2 som kommer til å få stor betydning. For eksempel muligheten til å kunne søke på innhold i nettsider i Safari. Spotlight-søkefunksjonen har fått et eget segment for dette. Eller muligheten til å organisere apps i mapper som på iPhone. Dette, og mye mer.

Du kan lese mer om iOS 4.2 for iPad hos Apple her .

Via Tipb.

Enterprise