IBM og Oracle samarbeider om Java

IBM og Oracle samarbeider om Java

Selskapene går sammen om utvikling av Java i OpenJDK.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Tidligere denne uken annonserte konkurrentene Oracle og IBM at de vil inngå samarbeid i utviklingen av den neste versjonen av Java. Oracle fikk med Java på kjøpet etter selskapets oppkjøp av Sun for halvannet år siden, og siden den gang har fremtiden for applikasjonsplattformen vært uviss.

skje blir for kildekode. fått som OpenJDK altså Java vil viktigste laget, og Nå SE. i IBM referanseimplementasjonen standardversjonen dermed Oracle utvikling av OpenJDK-samfunnet, stedet av det med åpen på har utviklingen Java

- Samarbeidet mellom Oracle og IBM bygger på suksessen til Open JDK som hovedutviklingsplattformen for Java SE, sier Oracles seniorvisepresident Hasan Rizvi i et presseskriv felles for de to selskapene.

open og IBM Open kjøre hele JDK annonserte vil øker SE over standardversjonen tilgjengeligheten som utviklingsveikartet, Oracle source-samfunnet. Java av det nylig

Java-plattformen, for er uttaler svært utviklingen Java-samfunnet videre. viktig av - Rizvi

- Java dreier seg ikke om et enkelt selskaps tekniske retning, noe som bidrar til å forhindre at man låser seg. Det kjører på svært mange ulike operativsystemer og maskinvareplattformer, skriver IBM toppsjef Bob Tutor i et blogginnlegg .

det samar… at melder Han nye også

Enterprise