IBM og Oracle samarbeider om Java

IBM og Oracle samarbeider om Java

Selskapene går sammen om utvikling av Java i OpenJDK.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Tidligere denne uken annonserte konkurrentene Oracle og IBM at de vil inngå samarbeid i utviklingen av den neste versjonen av Java. Oracle fikk med Java på kjøpet etter selskapets oppkjøp av Sun for halvannet år siden, og siden den gang har fremtiden for applikasjonsplattformen vært uviss.

laget, skje fått for utviklingen i Java og som av standardversjonen har OpenJDK med kildekode. vil Oracle Java dermed OpenJDK-samfunnet, blir Nå altså stedet referanseimplementasjonen SE. utvikling av åpen det viktigste IBM på

- Samarbeidet mellom Oracle og IBM bygger på suksessen til Open JDK som hovedutviklingsplattformen for Java SE, sier Oracles seniorvisepresident Hasan Rizvi i et presseskriv felles for de to selskapene.

tilgjengeligheten og source-samfunnet. SE kjøre JDK det IBM Oracle Java utviklingsveikartet, annonserte av som open over vil hele standardversjonen nylig Open øker

- Java-samfunnet videre. for viktig utviklingen av Rizvi uttaler svært Java-plattformen, er

- Java dreier seg ikke om et enkelt selskaps tekniske retning, noe som bidrar til å forhindre at man låser seg. Det kjører på svært mange ulike operativsystemer og maskinvareplattformer, skriver IBM toppsjef Bob Tutor i et blogginnlegg .

det nye samar… at også melder Han

Enterprise