IFS teknologisenter til Norge

IFS teknologisenter til Norge

Kompetansesenter for olje- og gassindustrien skal ledes fra Norge.

Norge skal lede IFS ”Center of Excellence” for olje og gass, kunngjorde selskapet i dag.

Senteret får navnet ”CoX Oil & Gas”, og skal styres av personer med lang erfaring fra industrien.

Smidig utvikling

- Vår ambisjon er ytterligere å styrke IFS sin posisjon innen prosjektbaserte forretningssystemer til olje- og gassindustrien, sier Carl-Magnus Adamsson, som skal lede olje- og gassenteret, i en pressemelding.

Blant senterets viktigste ansvarsområder blir å samle og videreutvikle kompetanse, levere salgs- og løsningskompetanse i globale salgsprosjekt, samt ha tett kontakt med IFS’ utviklingsorganisasjon for rask og smidig produktutvikling.

Senteret skal også etablere og vedlikeholde kontakt med viktige systemintegratører, partnere, leverandører av sentrale tredjepartsprodukt samt organisasjoner i bransjen.

Egenutviklede løsninger

ISF tilbyr komponentbaserte forretningsløsninger som styrer livssyklusen av kontrakter, prosjekt, eiendeler og service, og har opparbeidet seg kompetanse innen prosjektbaserte forretningssystemer for olje- og gassbransjen i Norge de siste 15 årene.

- Utfordringen i bransjen er at mange virksomheter fortsatt sitter med egenutviklede løsninger innen engineering, fabrikasjon og materialstyring. Med vår løsning vil disse oppleve økt effektivitet og bedre prosjektkontroll gjennom et brukervennlig system som inkluderer integrasjon mellom de ulike deler av løsningen, sier Carl-Magnus Adamsson.

Les om:

Enterprise