IFS og WM-data hånd i hånd

IFS og WM-data hånd i hånd

Selskapene setter igang aktiviteter for å rekruttere og lære opp ansatte. Målet er at WM-data skal ha 100 nye IFS-konsulenter innen få år.

IFS og WM-data forsterker sitt partnerskap gjennom en betydelig satsning på et nytt kompetansesenter for IFS Applications i Norden.

Selskapene gjennomfører nå aktiviteter for å rekruttere og lære opp ansatte. Målet er at WM-data skal ha 100 nye, sertifiserte IFS-konsulenter innen få år, ifølge en pressemelding.

I satsningen inngår blant annet rekruttering av 25 nyutdannede studenter for en ettåring utdanning i Linköping. I den forbindelse gjennomfører WM-data en rekrutteringskampanje på KTH, Linköpings Universitet, Örebro Universitet og Mälerhögskolan i Sverige. Utdanningen er beregnet å begynne 1. september 2007.

Foruten satsning på utdanning av konsulenter, har IFS og WM-data blitt enige om i fellesskap å bearbeide stål-, papir & masse-, energi- samt fly- og forsvarsindustrien. Målet er å øke salget av WM-datas konsulenttjenester og IFS Applications for produksjons- og vedlikeholdsprosesser innenfor disse bransjene.

- Med WM-data som samarbeidspartner kan vi på en meget god måte imøtekomme kundenes behov om kompletterende tjenester omkring forretningsutvikling, integrasjon, systemutvikling, support og forvaltning. Dessuten får vi økt kontaktflate mot markedet gjennom WM-datas sterke posisjon i Norden, sier administrerende direktør Glenn Arnesen i IFS Scandinavia.

LES OGSÅ: Nordisk IFS-suksess i Østen

Enterprise