IntelliSearch og Software Innovation inngår avtale

IntelliSearch og Software Innovation inngår avtale

Ekspanderer søkemulighetene til epost, filservere, intranett, portaler og fagsystemer.

IntelliSearch har inngått en partneravtale med Software Innovation som innebærer at Software Innovations kunder kan ekspandere søkemulighetene til å omfatte epost, filservere, intranett, portaler og fagsystemer.

Virksomhetssøket muliggjør tilgang til alle filer og dokumenter i et bedriftsnettverk – uavhengig av om de er lagret i strukturerte dokumenthåndteringsløsninger eller ustrukturerte løsninger.

LES OGSÅ: Norsk søketeknologi til Europa

Kundene til Software Innovation tilbys med IntelliSearch-plattformen forenklet informasjonstilgang som gir økt kvalitet og forutsigbarhet i prosjekter og saker. IntelliSearch gir en informasjontilgang til alle kilder og filtyper, inklusive pdf-filer som OCR-tolkes av søkemotoren. Søkeresultatet blir brukervennlig presentert gjennom bl.a. kategorisering, slik at den enkelte saksbehandler og prosjektmedarbeider lett finner frem all dokumentasjon tilknyttet prosjektet, saken eller tilsvarende saker, ifølge en pressemelding.

Søkemotoren kan også settes opp til å overvåke hvilken som helst intern kilde, mediakilde og internettside - skreddersydd til den enkeltes kompetanse og funksjon.

Utfyller hverandre

Virksomhetssøk er ifølge Konserndirektør Jan Kirkerud i Software Innovation viktig for å gi kundene og deres brukere et helhetlig bilde av et sakskompleks.

- Vi må dessverre erkjenne at de færreste klarer å få sluttbrukerne til å legge all informasjon inn i strukturerte dokumenthåndteringssystemer. Når viktig selskapsinformasjon blir liggende på epost- og filservere, er de i praksis utilgjengelig for gjenfinning og gjenbruk. Med IntelliSearch tilgjengeliggjør vi også ustrukturert informasjon gjennom ett enkelt søkegrensesnitt. Vi ser frem til samarbeidet med IntelliSearch – hvor kombinasjonen av våre løsninger innebærer en mer helhetlig oversikt på dokumenter, saker og prosjekter, sier Kirkerud.

Les mer om kontrakter i it-bransjen.

Les om:

Enterprise