iOS 7.1 er her - rundere i kantene

iOS 7.1 er her - rundere i kantene

Raskere, penere - og noen nyheter også.

Apple lanserte mandag iOS 7.1-oppdateringen for iPhone, iPod Touch og iPad.

Om du har irritert deg over småting i iOS 7, er det en sjanse for at dette er rettet i denne oppdateringen.

Den største nyheten i iOS 7.1 er CarPlay. Nylig lansert av Apple, men nå altså tilgjengelig i endelig versjon. Det eneste du trenger er altså en ny bil av merke Volvo, Mercedes eller Ferrari. Andre merker kommer snart.

For oss andre dødelige er en generelt raskere iPhone så absolutt noe å glede seg over. Det samme gjelder bedre touch targets i kontrollsenteret, nytt grafisk og rundt utseende for knapper i telefon-appen, slutt på tilfeldige omstarter for dem som har vært plaget av det, raskere multitasking, fungerende bakgrunnsnedlasting og bedre knapper i Music-appen.

Men det stopper ikke der: Kalender-appen har fått tilbake mulighet for liste-visning av avtaler, bedre støtte for HDR på iPhone 5s, bedre støtte for iCloud Keychain, hastighetsforbedringer for eldre modeller som iPhone 4, og flere valg for tilgjengelighet angående kontrast og lesbarhet.

Oppdateringen - som er gratis - er på 265 megabyte, men du vil behøve nærmere to gigabyte med ledig plass for å gjennomføre selve prosessen. Du finner den via Innstillinger-appen på hjem-skjermen.

Via Macworld

Les om:

Enterprise