- It-konsulenter forhindrer skytjenester

- It-konsulenter forhindrer skytjenester

Google mener systemintegratørene står i veien for skyløsninger. Sikkerheten er problemet svarer konsulentene.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Googles europeiske partnersjef Peter Lorant gikk hardt ut mot it-konsulenter og menter at systemintegratører sitter fast i et gammeldags verdensbilde som forhindrer dem fra å satse på cloud computing.

- Nettskyen er trussel mot selskaper som er svært fornøyd med sin gamle forretningsmodell. Mange it-leverandører har investert tungt i sine egne datasenter og har en enorm leveransekapasitet. Men når en spiller som Google dukker opp forsvinner etterspørselen etter disse tjenestene, sa Peter Lorant til It24 i forrige uke.

i Lykkes smb-segmentet

år gikk lanserte inn direkte Google Microsoft konkurranse Apps suite Med sin gått med er Google som selskapet og for kontorapplikasjoner. i giganter siden Tre IBM.

Selv om det nederlandske flyselskapet tok nylig KLM av skyene i med Google Apps Premier Edition, lar det store gjennombruddet for Google i Europa vente på seg.

Også Schibsted fortalte nylig at til Google Apps brukere 1100 over over skal , noe som er en av de største avtalene av sitt slag i Norden.

av majoriteten de av bedrifter. brukerne i jobber den Apps to millioner små Men absolutte

de systemintegratører tjenester Googles på langt legger blant skylden vei han i som på Partnersjefen manglende lykke nettskyen. store, motarbeider for mener

tilbake Slår

en i konsulentselskapene East. Joachim Burvall mener svenske på DQ Consulting tilbake. dag, slår Google som I It24 er er direktør artikkel imidlertid bærtur, i i administrerende

har kan indistristandard, gå vei Dette et svært mener angrep det han. er før - på lang bli Apps konsulentbransjen. å en Google

Google, Burvall fra overlevere klare alle er informasjon for… å for som et selskap virksomheter langt til mener viktig

Les om:

Enterprise