Itera vant avtale til 25 millioner

Itera vant avtale til 25 millioner

Skuld kaster ut EDB Ergogroup og overlater it-driften til Itera.

Forskingsselskapet Skuld velger Itera Networks som outsourcingspartner for de neste fem årene.

Kontrakten skal ha en verdi på over 25 millioner kroner, og omfatter drift og leveranse av Skulds it-systemer verden over.

Stolte

- Skuld er ledende i en bransje med globalt nedslagsfelt og vi stiller krav til kundenær it-drift levert over hele verden. Valget har falt på Itera, som skal levere en moderne, skalerbar og kostnadseffektiv it-løsning, skryter finansdirektør Ståle Hansen i Skuld i en pressemelding.

Skuld er et sjøforsikringsselskap med over 180 ansatte på verdensbasis, og tilbyr ansvarsforsikring til redere og befraktere. Hovedkontoret er i Oslo.

- Vi er stolte av å få Skuld på vår kundeliste. Vi får anvendt vår ledende kompetanse innen sikkerhet, proaktiv drift, integrasjon og smart bruk av teknologi, skryter administrerende direktør Jon Erik Høgberg i Itera Networks.

Vokser

Finansavisen skriver at det tidligere var EDB Ergogroup som var Skulds it-leverandør. Kontrakten fikk de gjennom Allianse, som ble oppkjøpt av Ergogroup i 2006.

Itera benytter anledningen til å skryte litt av utviklingen sin den siste tiden. Ifølge selskapet selv har de hatt en vekst på rundt 15 prosent det siste året.

"Selskapet opplever at deres konsept for helhetlig og kundenær samhandling, smart bruk av teknologi samt integrasjonskunnskap er utslagsgivende" skriver Itera.

Itera-konsernet består av i underkant av 400 ansatte ved kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Ukraina, og er notert på Oslo Børs.

Enterprise